N-VA Roeselare schenkt 250 euro aan ‘Babbeloe’

Op 20 december 2015

N-VA Roeselare is al enkele jaren een vaste waarde op de Roeselaarse kerstmarkt. Hiervoor kan N-VA rekenen op een sterk en daadkrachtig bestuur en de steun van vele leden.

Dit jaar gooit N-VA Roeselare het over een andere boeg. In plaats van een kerstkraampje te plaatsen op de kerstmarkt zullen onze bestuursleden, mandatarissen en leden aanwezig zijn op tal van plaatsen op de kerstmarkt.

Dit jaar willen we nog meer tussen onze inwoners en bezoekers staan om samen te genieten van een warme gezellige kerstsfeer. We zijn er voor alle bezoekers en inwoners van de stad om te luisteren met een drankje en hapje.
Voor N-VA is het sociale weefsel heel kostbaar, de kerstmarkt in onze stad is een mooie gelegenheid voor jong en oud om samen te komen in een periode waar samenhorigheid belangrijker is dan ooit tevoren.

Elk jaar gaat de opbrengst van ons kraampje naar een goed doel binnen onze stad. Daarom heeft N-VA Roeselare beslist om een bedrag van 250 euro te schenken aan ‘Babbeloe’, een vakantiewerking op maat van kinderen en tieners  met een beperking.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is