Dieter Carron krijgt 38ste plaats op de gemeenteraadslijst van N-VA Roeselare

Op 20 juni 2018

Dieter Carron is 31 jaar, geboren en getogen in Roeselare.  Hij woont in Beveren-Roeselare met z’n vrouw Sophie Vercaigne en hun drie kinderen.

We laten Dieter zelf aan het woord: “Ik groeide op in Roeselare en liep lagere school in Beveren. Daarna volgde ik voortgezet onderwijs in Roeselare. Ik behaalde in Aalst een bachelor bouwkunde en voegde daar een diploma  vastgoedmakelaar aan toe. In die tijd was ik ook praeses van de studentenclub “A Gogo”.

Terwijl ik studeerde wist ik al dat ik wou en zou ondernemen. Ik richtte dan ook onmiddellijk na mijn studies mijn eigen vastgoedkantoor op. Een jaar later studeerde mijn vrouw Sophie af als vastgoedmakelaar en kwam zij als zaakvoerder het kantoor versterken. Na zowat tien jaren hard en correct werken kunnen we met trots zeggen dat we onze zaak vanuit het niets opgebouwd hebben tot een gevestigde waarde in Roeselare.


Bij ons thuis was aan politiek doen de normaalste zaak en de liberale gedachte werd ons met de paplepel ingegeven. Ik ben altijd bijzonder ondernemend geweest. Ik ben dus een doe-mens en ik wil vooral niet aan de zijlijn staan. Het modern Vlaamse, democratische en liberaal-conservatieve gedachtengoed van de N-VA sluit het best aan bij mijn eigen politieke voorkeur. Hardwerkende mensen moeten volgens mij beloond worden voor hun inspanningen. Het verhaal van rechten én plichten, van vrijheid én verantwoordelijkheid en van een humaan, maar streng asiel- en migratiebeleid. En vooral de duidelijke lijn. Dat is wat mij al enige tijd aanspreekt bij de N-VA.

De talloze verenigingen in Roeselare vind ik heel belangrijk en noodzakelijk want zij vormen de bouwstenen voor een degelijk sociaal weefsel en voor de noodzakelijke integratie.  Zelf ben ik actief bestuurslid van voetbalclub Dosko Beveren. Ik zet mij graag in voor onze jonge sportievelingen. 

Als rasechte Beverenaar vind ik dat de senioren in Beveren tekort worden gedaan. Beveren heeft geen woonzorgcentrum en onze oudste inwoners zijn verplicht om uit te wijken naar Roeselare, Rumbeke of de Zilverberg. Het gezegde “Een oude boom verplant met niet” is momenteel niet van toepassing voor hen en dat is ongehoord.

Bart Delaere, voorzitter en lijsttrekker van N-VA Roeselare, voegt hieraan toe:

We hebben met Dieter Carron onmiskenbaar een versterker binnengehaald. Dieter is een ondernemer die met hard werken al heel wat heeft gerealiseerd en ook met beide voetjes op de grond blijft. Door zijn familiale achtergrond weet hij wat het betekent om zich in te zetten voor de lokale politiek. Zijn interesse  voor N-VA Roeselare is altijd groot geweest en we hebben niet veel gesprekken nodig gehad om vast te stellen dat we als ondernemers/doeners mekaar onmiddellijk begrepen. Dieter beseft maar al te goed dat N-VA Roeselare de enige partij is die voor een efficiënt ander beleid kan zorgen. Ik zie er alvast naar uit om met hem samen te werken.

Dieter Carron staat op onze lijst, samen met heel wat gedreven mensen met verschillende, bijzonder degelijke achtergronden. Dat maakt onze partij zo sterk. We zien vol vertrouwen uit naar 14 oktober 2018.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is