Reactie nav artikel “Stad bekijkt tijdelijke fuifzalen”

Op 27 november 2011

Op 19/11/11 vond er een debat plaats tussen de jongerenvoorzitters van alle politieke partijen in Roeselare.  Het debat werd georganiseerd door "Jong en democratisch" en kaartte een aantal hete hangijzers van de Roeselaarse jongeren aan.  Achteraf was er zeer weinig in de pers te lezen over de inhoud.

Reactie nav artikel Roeselare: “Stad bekijkt tijdelijke fuifzalen” in de krant van maandag 21 november

Geachte,

Ontgoocheld heb ik jullie artikel gelezen mbt het debat dat plaatsvond op 19 november 2011 in café ‘Den Arend’.

Van het volledige debat viel er enkel te lezen wat schepen van jeugd Nathalie Muylle en burgemeester Luc Martens vertelden over de toekomstige fuifzaal en de tijdelijke alternatieven.

Nergens las ik iets over de visie van andere jongerenvoorzitters (waaronder mezelf) en over de organisatie van jongerenvereniging “Jong en Democratisch”.

Ik had het gevoel dat de schrijver van het artikel was vergeten om te likken aan de kritische balpen.  Want wat er te lezen viel, dat werd in het verleden al meegedeeld aan de burgers van Roeselare.

Kortom, opnieuw een pluim op de hoed van het huidige beleid die - zoals ik lees - “bekijkt” welke mogelijkheden er kunnen zijn.  Opnieuw hoopvol nieuws over iets wat beloofd werd in het verleden, en dus maar normaal is dat dit uitgevoerd wordt.

De belofte die gedaan werd in 2006, namelijk een fuifzaal (Schepen Dochy), zal er echter niet komen in de huidige legislatuur (volgens de reactie van Schepen Muylle tijdens het debat).  Was dit niet hun 'eye-catcher', zoals burgemeester Martens het cynisch noemt op facebook, om de jongeren aan te trekken hun bolletje rood te kleuren?

Wanneer ik op jullie zoekrubriek Roeselare + jongeren + beloven intyp, dan heb ik een externe harde schijf nodig om de gegevens op te slaan.

Hopend op begrip voor ons ongenoegen en altijd bereikbaar voor verdere motivering,

Hoogachtend,

Arne Beyens

Jongerenverantwoordelijke N-VA Roeselare

foto Arne

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is