N-VA ballonnen kleuren Roeselaarse kerstmarkt

Op 22 december 2014

Tijdens de koopzondagen van 14/12 en 21/12 stond de N-VA-tent op de Roeselaarse kerstmarkt. Door de verkoop van "Vlaamsche Leeuw"-bier en "Goedendag"-jenever steunde N-VA het Mannahuis, een gewaardeerd plaatselijk initiatief ten voordele van kansarmen. Bovendien waren er Music for life-thermosbekers te koop. N-VA-Roeselare wou op die manier ook z’n steentje bijdragen tot de kerstactie van Studio Brussel.

N-VA was duidelijk in het straatbeeld aanwezig door middel van massaal uitgedeelde en fel begeerde heliumballonnen, die het stadscentrum behoorlijk geel kleurden. Onze parlementariër Brecht Vermeulen verraste het voorbijkomende publiek enkele keren met een kort doedelzakoptreden. Er was bij de gezellige N-VA-tent gelegenheid tot contact met talloze passanten en er was ook een ruime kans voor een praatje met geïnteresseerden en sympathisanten.

Kortom, we "stonden" er, alweer, en deze keer met een supergrote tent en een bijzonder stijlvolle aankleding.

Geslaagd was onze actie ongetwijfeld. We trotseerden kou en regen. Het minutieuze voorbereidende werk, het niet te onderschatten opzet- en afbraakwerk loonden de moeite.

We tekenen al voor de volgende editie!

Lut Vanbrussel

https://roeselare.n-va.be/fotoalbum/kerstmarkt-2014

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is